Ersättaren Lionel Messi gör ställning när Argentina besegrade Jamaica med 3-0 i en VM-uppvärmning
نوشته شده توسط : trojashop

Andra halvleks ersättare Lionel Messi gjorde två sena mål när Argentina slog Jamaica med 3-0 i en VM-uppvärmning i New Jersey på tisdagen. Det var Argentinas sista vänskapslandskamp innan novembers VM-slutspel i Qatar och Messi gav en spännande avslutning i sin Argentina tröja efter vad som mest var en fotgängarmatch. "Du måste njuta av Messi," sa Argentinas tränare Lionel Scaloni. "Oavsett ditt land gör alla det. Jag är hans tränare, men jag skulle köpa en biljett för att träffa honom." Segern utökade också Argentinas obesegrade lopp till 35, vilket är två efter Italiens världsrekord på 37.

Under tiden tog Paris Saint-Germains superstjärna Messi sina internationella mål till 90 på 164 matcher efter att ha kommit in som avbytare i andra halvlek på Red Bull Arena. "Det finns inga ord för att beskriva vad han är," sa Alvarez. "Om han spelar fem, 10 minuter eller hela matchen lyckas han göra fantastiska saker i vilken fotbollströjor som helst." Manchester City-forwarden öppnade målskyttet i den 13:e minuten tack vare fantastiskt arbete från Lautaro Martinez, som kunde slingra sig in i boxen. Messi rapporterades lida av influensaliknande symtom innan matchen och kom av bänken i den 56:e minuten och lade till sin andra från en frispark tre minuter senare.

Efter en blyg första halvlek där jamaicanerna klämdes tillbaka i sina egna defensiva områden under långa perioder, visade Reggae Boyz mer företagsamhet i andra halvlek men hade inget att visa för det. Ett fan i fotbollströjor spurtade in på planen i den 65:e minuten och försökte ta Messis foto. Och ett fan utan bar överkropp försökte få Messi att skriva en autograf på ryggen innan han buntades ner på golvet av säkerhetspersonal. Matchen i New Jersey var Argentinas sista inför VM. I en blåvit Argentina tröja gjorde Messi fyra mål i Argentinas två VM-uppvärmningar denna månad, vilket gav honom 16 karriärmål i USA.